fredag 29 november 2019

Dubbelmoral i kubik

Så då har den så kallade miljörörelsen visat sitt rätta ansikte och i ett slag blivit hopplöst omodern  ...
För två månader sedan vållade den vänsterextremistiska rörelsen, som nu mer gömmer sig bakom pseudovetenskapliga argument och kallar sig miljörörelse, kaos i Centrala Göteborg.

Skattebetalarna betalade en dryg nota för denna havererade demonstration, som av allt att döma inte höll sig inom sitt polistillstånd ....

Idag fredagen den 29 november 2019, var det då återigen dags och många "Dagtids innevånare i Göteborg", det vill säga inpendlare samt boende i kommunen som tillbringar dagen där, hade varnats för att samma kaos skulle vara att förvänta, så som för två månader sedan ...

Klicka på bilden för att läsa blogginlägget


Men av detta blev det intet ....
Checkade ut tidigt och roade mig med att ströva runt på Gustav Adolfs Torg vid 15:00-tiden för att följa demonstrationsförberedelserna där aktivisterna skulle ställa upp sitt fordon ... en gammal likkista som absolut inte skulle få köras in i Göteborgs Miljözon ... men som vanligt så anser ju de bortskämda sötebrödspiltarna att regler gäller andra men inte dem.


Så vad kunde man då iakttaga ...
1) Att "Jordens vänner?" präglas av en minst sagt tveksam dubbelmoral och uppenbarligen starkt gillar de bränsleslukande Stadsjeepar "SUV:ar" som de i vardagslag förkastar och inte tvekar att använda för att transportera sin propagandautrustning .. (notera Röd pil 1).

2) Att "Jordens vänner?" utan minsta miljöskam kopplar upp sig mot elnätet med 32 Amperes kapacitet (cirka 22 kW) och med tanke på tidpunkten på året/veckan/dagen, att den elenergi som de nyttjar inte osannolikt är olje/kolbaserad balanskraft .. (notera Röd pil 2).

3) Att "Jordens vänner?" gladeligen kör runt i en gammal likkista till uttjänt lastbil, som sannolikt inte fyller kraven för är köras in i Göteborgs Miljözon ... (notera Röd pil 3).

Dessutom kan man konstatera att man använder ett överflöd av plastpåsar, något som ju inte heller är 
"Kosher" för någon som tänker på havsmiljön ...

Klicka på bilden för att se den i full storlek.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Medborgerlig Samlings digitala MED-PUB den 9 juli 2020 med Alexander Bard.

Medborgerlig Samlings digitala MED-PUB den 9 juli 2020 med Alexander Bard. Alexander är som vanligt snabb i tal och tanke, men det är vä...