lördag 28 september 2019

I mörker är både Rött och Brunt Svart.

Ibland går det riktigt, riktigt fort, cirka 5 timmar efter gårdagens inlägg så bekräftade Västtrafik!
Klicka på bilden för att läsa föregående inlägg, som refereras till.



























Det tog inte länge (4 timmar 50 minuter) innan Västtrafik bekräftade att de och i slutändan skattebetalarna kommer att få betala priset för den så kallade "Klimatstrejken" i fredags som faktiskt fått tummen ner av samtliga fackförbund, så någon "Strejk" handlade det inte om.
Klicka på bilden för att se den i full storlek




























Uppmana alla Ni 100 000-tals resenärer, som blev försenade i mer än 20 minuter på grund av att lokaltrafiken sattes ur spel i Göteborg, att gå in på Västtrafiks webbplats och kräva ersättning för detta https://www.vasttrafik.se/kundservice/forseningsersattning/
Sedan får man hoppas att Västtrafik i sin tur söker kompensation från arrangörerna till detta totalt havererade evenemang, istället för att detta skall belasta hårt prövade skattebetalare i Västra Götaland.

Hoppas även att Svenska Mässan fakturerar för de extra renhållningskostnaderna som detta "Svartklädda gäng" (Snart med maskering på en gata nära dig) orsakat.
En spontan tanke är att det svartklädda gänget kom mycket längre in på Svenska Mässan i fredags än de kom under Göteborgskravallerna år 2001 .. inget gott tecken!

Klicka på bilden för att se den i full storlek
























Så här uttrycker sig en representant för det "Svartklädda gänget" men förment goda så kallade miljörörelsen (?) i en artikel i Göteborgs Posten. Kan bara konstatera de stora likheterna med den så kallade Autonoma extrema Vänstern (en liten men aktiv extremistgrupp). Vill du läsa mer om dem?













För Er som är för unga för att minnas Göteborgskravallerna för 18 år sedan, kommer här en uppdatering, skriven 2011, alltså på 10-årsdagen av då det begav sig.
Klicka på bilden för att läsa hela artikeln i Polistidningen.





















Orust Medborgaren har inte så mycket till övers för fjantar klädda i Svart och det skall bli mycket intressant att läsa GP:s löpsedlar om och när de "Svartklädda Gänget" får något att säga till om i världen ... Nej jag tror inte att GP kommer att få ge ut några tidningar då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...