måndag 24 augusti 2020

Hur var det nu igen, skulle inte tiggeri förbjudas Ulf Kristersson?

UPPDATERING 20200826.
Uppenbarligen så var detta med det egna tiggeriet en känslig tå för vissa Moderata partiarbetare som försökte slingra sig med lite "Fake News", som att Bankgironumret och eller mottagarnamnet skulle vara felaktigt ...
Man kan undra vem som skulle vilja ha politiska företrädare med så låg kunskapsnivå?
Bådar verkligen inte gott för framtiden och bevisar tesen att de politiker som ställt till oredan i samhället INTE kan vara de som löser den.
De desperata invändningarna från partiarbetaren i Skåne är:
1) Information på avin som identifierar person, saknas! Ja, självklart har Avin anonymiserats.
2) Fel eller otillräcklig textinformation om vem som är förmånstagare av detta Tiggarbrev saknas! Kort och gott texten "Moderaterna" skulle varit "Moderata Samlingspartiet".
3) Bankgironumret som är förtryckt finns inte! Endast en obildad person går på detta i vårt digitala samhälle, då vem som helst kan kontrollera detta.


 

Inte underligt att över en miljon svenskar saknar nödvändig kunskap för att vara en del av det digitaliserade samhälle vi lever i.
Bifogar dialogen nedan ..

------------------------------------------- slut uppdatering 20200826 ---------------------------------

Idag fick vi, liksom många andra svenskar ett tiggarbrev från ett mycket oväntat håll, 
- Nej, det var inte någon välgörenhetsorganisation som bad om pengar för att försöka lindra dagen för de fattiga som faktiskt finns i Sverige.

Nej det var "Uffe" Kristersson, som skickade ut sitt tiggarbrev till människor som inte på något vis har med Moderaterna att göra, tvärt om är medlemmar i andra partier.
Man kan undra över hur de kommit över personuppgifterna till mottagarna av tiggeribrevet, undrar om detta är förenligt med GDPR?

Men hur var det nu igen, skulle vi inte förbjuda tiggeri, eller gäller det bara andra och inte dig "Uffe"?

Förstår om du har det svårt, nu när både kassan och engagemanget sviker, men då får man rätta munnen efter matsäcken och inte försöka vigga pengar från vanligt hederligt folk, eller hur?

Vi i Medborgerlig Samling har haft en fantastiskt medlemsutveckling i alla åldersgrupper under 2020 och ja många av dom kommer från dig och de andra borgerliga partierna, som i stort misslyckats med att försvara de liberala och konservativa värderingarna, samt stå emot den toxiska Symbol- & Identitetspolitik som vänstern driver.


Jag önskar dig lycka till "Uffe" och om bördan känns för övermäktig, så kan du ju alltid göra som jag och många många andra, byta parti till ett riktigt Liberal-Konservativt parti ... välkommen till Medborgerlig Samling (MED), det intelligenta valet.

Bilagor:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett för skattebetalarna mycket dyrt resecentrum, men VARFÖR och för VEM?

I måndags efterlyste det Moderata oppositionsrådet Maria Renfors, med instämmande av ytterligare två borgerliga partiers gruppledare "...