lördag 3 juli 2021

MC-åkare som stöder Polisen 3 juli 2021

Idag, lördagen den 3 juli 2021 gick en stor manifestation där motorcykelåkare från hela södra Sverige manifesterade sitt stöd för polisen. I leden kunde man se flera poliser som åker motorcykel civilt, några uniformerade motorcykelpoliser, men även gröna, militära motorcyklister i full uniform men den absolut överväldigande majoriteten var helt vanliga "hojåkare" i varierande ålder. Imponerande att se så många motorcyklar och "knuttar och knuttor" på ett ställe, måste ha varit dryga 1000-talet.

Noterade faktiskt en del Orustbor och Orustklubbar jag inte ens visste fanns ...
Med dagens GDPR regler skall man ju inte i onödan visa bilder på personer, men jag tar mig friheten att i vart fall göra lite reklam för en av klubbarna, som samlas runt en typ av trehjulig motorcykel som gör "hoj åkandet" tillgängligt för en bredare grupp, även dem med endast B-körkort, Y-wheelers .

Motorcykelvärldens motsvarighet till den populära snöskotern, som tar dig rätt in i vildmarken .. Kolla in vad det handlar om ..   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges sämsta bank? Sparbanken Nord .. VARNING!

Om du förväntar dig att din bank tillvaratar dina intressen, undvik Sparbanken Nord, förmodligen Sveriges absolut sämsta bank !