lördag 5 juni 2021

Medborgerlig Samling i Fyrbodal, Stenungsund, Tjörn & Orust inbjuder till MEDgång och att skapa trygghet i lokalsamhället!

Vi i Medborgerlig Samling i Fyrbodal och Stenungsund, Tjörn & Orust försöker uppmuntra vanligt folk att bidraga till att skapa trygghet i sitt lokalsamhälle genom att vistas ute på gator och torg. Vi vill gärna att just DU blir MED och går i Uddevalla centrum den 12 juni. Det spelar ingen roll vem du är, på vem du röstade i senaste allmänna val, så länge du också vill skapa trygghet i lokalsamhället. Är du nyfiken på oss, en ny borgerlig politisk kraft, så är vi mer än glada för att samtala med dig om aktuella lokala frågor. Vi träffas vid Agnesbergshallen, Färgaregatan 10, Uddevalla lördagen den 12 juni klockan 11:00 och promenerar sedan i Uddevalla Centrum .. Välkommen!

Välkommen till MEDgång i Uddevalla Centrum en samtalsvänlig promenad med barnvagn, barn och husdjur för dig som vill bidraga till ett tryggt lokalsamhälle och sansade samtal MEDborgare emellan.

Klicka på bilden för att hamna på FBinlägget

Tänk på att hålla avståndet för att hjälpa oss att bekämpa smittspridningen av Covid-19


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...