söndag 20 oktober 2019

Familjeterapi för föräldrar och barn med klimatångest - lysande affärsidé!

Den som har bra på fötterna laddar inte sina barn med ångest ... men det förutsätter självklart bildade föräldrar ... Så vem är då hon som vågar säga sanningen och ifrågasätta alla dessa mindre begåvade politiker som har så mycket att vinna på att skapa en hype runt ett påhittat hot ...

"Civilingenjör från Chalmers i Göteborg som har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Hon blev känd som Sveriges bråkigaste kvinna efter sin tid på Näringsdepartementet där hon försökte stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna." Grattis alla skattebetalare!

Till Er som tänker ... ok alternativ media ... mindre seriöst, kan jag erbjuda detta inslag på Sveriges Television SVT med rubriken ”Klimatlarmet bygger på felaktiga modeller”, mycket nöje.Vad händer då när man väljer att som förälder projicera egna rädslor och tillkortakommanden på sina barn? Det är säkert ännu inte till fullo utrett men helt klart så får man just, ångestladdade barn som mår mycket dåligt. Man undrar hur de föräldrarna är funtade?

Aspergers syndrom, Obsessive-compulsive disorder (OCD) och Selektiv mutism
är bara några exempel.

Verkar som om en god affärsidé är att erbjuda vård till föräldrar och deras barn som lider av "Miljöpanikångest", nästa stora diagnos?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nattvandring gör skillnad!

Behovet av Nattvandring är nu återigen bevisat ... Natten mot idag Måndagen den 18 maj, bröt sig någon in på "Cirkel K" i Henån ...