onsdag 15 augusti 2018

Gammelpartierna hoppas på väljarens korta minne och ointresse för en djupare analys!

I en tid då allt ställts på sin ända, maktfullkomliga politiker från alla läger gör vad de kan för att bevilja sig och de sina den ena förmånen efter den andra och Medborgarna vill ställa de etablerade partierna till svars för DÖ (December Överenskommelsen), där de etablerade partierna lämnade total politisk "Walkover".
Ett desperat och tondövt försök att förneka faktumet att många vanliga människor inte kunde relatera sin egen upplevda verklighet till den verklighet som de statsbärande partiernas politiker beskrev ...

Moderaterna har som vanligt i kraft av en stark ekonomisk uppbackning/sponsring en stor kampanjbudget och ska villigt erkännas, en vallåt de är gott tryck i, men hur är det egentligen ställt i detta toppstyrda parti lokalt?

Samtidigt kan vi läsa om fortsatta svängningar i opinionen ....
Klicka på diagrammet för att se det i full storlek.















Vad döljer sig verkligen bakom fasaden och de centralt välplanerade utspelen och "One liners" budskapen från dyra reklamkonsulter inte helt olikt oseriösa bilhandlares.
Eller som Eva Ossiansson träffsäkert uttryckte det i sin krönika i går (GP 20180812).
"Vi kan i slutändan nästan säga eller ljuga om, vad som helst för att nå ut med gruppens budskap för att övertyga andra om vilka vi är"



För drivande och rimligt upplysta personer på Orust ÄR eller rättare sagt BORDE Eva vara välkänd, inte minst för att hon är en av nyckelspelarna i det som är de ockuperande Kisse(M)issarnas huvud budskap, även om Kisse(M)issarna totalt missförstått hur man använder kvalificerade verktyg som är komplexare än en klösbräda eller låtsas mus.
Eller för att "- Hon är en person som inte finns", enligt den härskande lokala politiska majoriteten (V, MP, S, C, FPO, OP), åtminstone om man får tro deras uttalanden i KS/KF.
Hur SD ställer är i dagsläget okänt, eller som det brukar vara, "Tagit del och inte förstått".

Eva skriver vidare i sin krönika:
Klicka på artikeln för att läsa den i full storlek




































Eva har helt rätt, avkräv partierna som nu krälar i stoftet i kampen om din röst och gunst ett svar som tillfredsställer ditt Analytiska system och håll inte tillgodo med deras egen valpropaganda.




Kanske inte världens svängigaste vallåt skall erkännas, med tanke på att vi talar om en ung, äkta  gräsrotsrörelse i stark tillväxt och vad de etablerade partierna lyckats prestera, så är det inte så illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...