lördag 2 juli 2016

Är Miljöpartiets samvete värt förlusten av DIN välfärd under 22 år?

Är Miljöpartiets samvete värt förlusten av välfärd för 300 miljoner per år under 22 år?

Statsminister Stefan Löfven tycker att det är lätt att skära breda remmar ur andras läder och lova sex (6) miljarder kronor nu, för att få sin röstboskap inom Miljöpartiet att sitta still i båten och fortsätta göra som de blir tillsagda. Problemet är att dessa miljarder av människornas pengar skall konkurrera med andra akuta behov inom samhällets försvar, social och infrastruktur.

Men nu gäller löftet år 2018 till 2040, vem tror att Socialdemokraterna och Stefan Löfven har något inflytande efter 2018?

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln i Dagens Industri
Moderaterna riktar hård kritik mot regeringens beslut att svenska staten ska köpa och annullera utsläppsrätter för 300 miljoner kronor per år mellan 2018 och 2040.

"Det är väldigt bekymmersamt att statsministern ställer ut en check på sex miljarder kronor för att döva Miljöpartiets dåliga samvete", säger Lars Hjälmered, partiets energipolitiska talesperson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...