måndag 22 augusti 2022

Valåret 2022 - Rösta MED lokalt(Orust) - regionalt - riks

Medborgerlig Samling (MED) finansierar sin valkampanj med egna pengar och 100% ideella krafter, INTE med cirka 800 miljoner av dina skattepengar, vilket "gammelpartierna" gör.

Har du ännu inte fått vårt valmaterial i din brevlåda? Då kan du få det digitalt, här> 

Vi har valt att inte ha listor/valsedlar i alla 290 kommuner, så hur gör man då när man vill rösta på Medborgerlig Samling och inte kan finna en kommunal valsedel (vit), exempelvis på Orust och Tjörn? Då tar du en blank, vit valsedel och skriver in "MEDBORGERLIG SAMLING", varken mer eller mindre.

Om du gör några andra markeringar på valsedeln, så kan den förklaras som ogiltig.

Vill du läsa mer om Medborgerlig Samling i STO, gå till:
Kommunpolitiskt program STO

Eller skanna denna QR-kod:För att rösta på Medborgerlig Samling i Regionvalet (blå), tar du vår valsedel och kanske "kryssar" någon som du gärna vill se verka för att

Dina Pengar används förståndigt och i Din Frihet:s intresse.

Vad Vi vill med regionen,kan du läsa om i vårt regionpolitiska program, men ytterst så vill vi avskaffa ALL byråkrati och instanser som inte fyller en vital kärnuppgift eller inte är tillräckligt effektiv. 

Regionpolitiskt program VGR

För att rösta på Medborgerlig Samling i Riksdagsvalet (gul), tar du vår valsedel och kanske "kryssar" någon som du gärna vill se verka för att Dina Pengar används förståndigt och i Din Frihet:s intresse.

Vad Vi vill göra i riksdagen, kan du läsa om i våra partiprogram, men ytterst så vill vi stärka den enskilde medborgaren mot en allt klåfingrigare statsmakt, som tillägnar sig ett allt större inflytande över den enskilde människans vardag.


Väl mött på valdagen den 11 september 2022, Din röst är viktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mycket står på spel och säg inte sedan att du inte visste

Mycket står på spel och säg inte sedan att du inte visste .... Ångrat eller tänkt om ... rösta igen den 11 september, här får du veta hur ..