lördag 20 augusti 2022

Valåret 2022 - ur ett lokalt perspektiv

Under det senaste dryga året har vi aktiva inom Medborgerlig Samling upplevt en fantastisk utveckling, från att inte sällan av pressen klumpas ihop med partier som vi absolut inte har något gemensamt med, så som AFS, NMR, Fi och andra extrema grupperingar till höger eller vänster, till att erkännas som det kompetenta, ansvarstagande och i största allmänhet trovärdiga parti som vi är.
Vi har byggt upp ett folkrörelseparti av engagerade gräsrötter som ser att det behövs en förnyad men sansad kraft i politiken, nu när samhället vacklar under åratal av populism, misslyckade politiska samhällsexperiment och för medborgarna kostsamma/galna politiska beslut.
Beslut som tagits av dagens aktiva politiker som självklart inte kan ställa till rätta den oreda som de skapat av okunskap eller ren illvillig populism eller lättja.

Medborgerlig Samling, Stenungsund Tjörn Orust (STO) är bildat och här kan du läsa om vårt första lokalpolitiska program ... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...