lördag 1 december 2018

Heltidsprojektet, Ett ideologiskt torr kok!

Detta Socialdemokratiska och ideologiskt motiverade symbolprojekt som offrar människorna som arbetar inom vården, har mött hårt motstånd från de som arbetar inom den kommunala omsorgen.

Vi MEDborgare nås nu regelbundet av allt tydligare tecken på förfallet bland de personer som gjort "politik" till en karriär och därför krampaktigt försöker hålla sig kvar vid köttgrytorna, då de nästan undantagslöst skulle få betydligt sämre förmåner om de tvingades återgå till sina verkliga jobb.
Så frågan är, varför offrar Socialdemokraterna sina egna "Förmodade kärnväljare" för att prestigefullt försvara sin egen feltolkning av vart framtiden ligger?

Klicka på bilden för att läsa hela artikel i Bohusläningen





























Så här inleder den frustrerade insändaren sitt inlägg i tidningen Bohusläningen "Tack för att ni har omöjliggjort mitt val av heltid natt, tack för att jag får valet att gå ner från 85 procent till 80 procent natt för att orka med, och får då också gå ner i lön, men kommer att få komma till mitt älskade arbete fler arbetstillfällen. Tack för att jag slipper välja mellan arbetet eller familjen, det blir automatiskt arbetet. Tack för att jag får jobba varannan helg."

Undrar hur mycket lättare det blir att rekrytera folk till vårdyrken nu när, nattpersonalen har fått nio timmars pass istället för tio. Vilket ger två extra nätter på en åttaveckorsperiod. Fler arbetspass men samma lön. Och dessutom så blir det inte billigare utan dyrare för skattebetalarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hut går hem ... Sunt förnuft segrar över Prestigeprojekt!

Så då firar vi i Medborgerlig Samling en STOR lokal seger, som vi självklart inte kommer att få varken äran eller uppmärksamheten av ... Ef...