fredag 23 november 2018

Tyvärr frodas mobbing & näthat bland Orust skolelever men de oskyldiga drabbas!

Det är inte bara dåliga betyg i högstadiet på Orust som är problematiska utan det finns ännu en katastrofal utveckling som ingen politiker vill ta ansvar för, nämligen att man verkar totalt glömt bort det man var så bra på för sisådär 17-18 år sedan.

Efter att Henån skola valsat runt i tidningar och TV på grund av omfattande mobbing så blev skolan väldigt duktiga på att stävja minsta tecken på mobbning, vilket bland annat resulterade i att flera elever blev avstängda och fick söka sig till andra skolor.

Det var stundom granska hårda tag, när mobbarna omedelbart plockades in till enskilda intervjuer (förhör) om vad som förevarit och sedan omedelbart beslut om åtgärder. Inte som idag, när alla barn drabbas av omkastningar i sina scheman, bara för att några föräldrar inte har uppfostrat sina barn.

Då var näthat ett okänt fenomen, men kanske är det snart dags att damma av de gamla löpsedlarna om "Mobbingskolan på Orust" om inte något görs.
Så OrustMedborgaren vill uppmärksamma alla föräldrar på att DU nu kan försäkra dig och ditt barn mot nätmobbing "Gratis" upp till 18 års ålder!
Klicka på bilden för att läsa mer och försäkra ditt barn.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar