onsdag 9 augusti 2023

Slutet för Klimathysterin & Klimatalarmismen, R.I.P. !

Så, då har vi nått slutet för Klimathysterin & Klimatalarmismen, R.I.P. ! 

Klicka för att läsa artikeln i Energinyheter.se

I magasinet Energinyheter kan man läsa om den nyvalde ordföranden för FN:s klimatpanel (IPCC) och dennes avbön från Klimathysteri, Klimatalarmism och de verkningslösa och hutlöst dyra åtgärder den föranlett ..

"I intervjuer med tyska nyhetsmedier säger den nyvalde ordföranden för FN:s klimatpanel (IPCC) att det har varit fel och missvisande att antyda att temperaturökningar på 1,5 grader Celsius utgör ett existentiellt hot mot mänskligheten, vilket han menar att klimataktivister har gjort.

– Världen kommer inte att upphöra om den värms upp med mer än 1,5 grader," sade Jim Skea, IPCC:s nye ordförande, till Der Spiegel."

"– Jim Skeas varningar om de skadliga effekterna av omotiverad klimatalarmism är en frisk fläkt och ett välkommet inspel. Den nya IPCC-ordföranden verkar inse att det politiska klimatet förändras snabbt. När europeiska regeringar har börjat pausa, urvattna och rulla tillbaka sina nettonollöften och -planer visar sig utvecklingsländerna inte ha någon avsikt att överge sin oeftergivliga användning av kol, olja och gas.
Den nya IPCC-ordföranden verkar ha accepterat att klimattröskeln om 1,5 grader och dess nettonollpolitiska implikationer inte längre är politiskt genomförbara ... klimatreduceringspolitiken kommer att misslyckas ... regeringar skulle göra bäst i att prioritera effektiva anpassningsåtgärder till relativt låga kostnader."(Benny Peiser, direktör Global Warming Policy Foundation).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...