tisdag 24 mars 2020

Coronapaniken, en Demoversion av röd/grön miljöextremism i praktiken!

Nu menar jag inte att miljöextremisterna vill orsaka sjukdom och kvalfull död, utan att de ekonomiska effekterna av Corona-pandemin, den långtgående nedstängningen av Svensk och utländsk industri ligger som en oundviklig effekt av det budskap som de predikar.

Det blir väldigt tydligt hur deras näringslivsfientliga politik kommer att påverka levnadsvillkoren för den vanlige medborgaren. Sittande regering är panikslagen och fattar beslut som var otänkbara för mindre än några veckor sedan (men då bara beslut av temporär karaktär).

Därför är det djupt oroande att samma regim samtidigt skjuter på de viktigaste besluten, exempelvis på beslutet om utbyggnaden av Preem i Lysekil ... i en tid då vi riskerar att förlora en betydande del av Svensk industri och 100 000 tals arbetstillfällen är det helt enkelt inte läge att slänga ut skattepengar på kortsiktiga panikåtgärder, samtidigt som man slaktar viktiga och riktiga industrijobb.

Klick på bilden för att läsa GP-artikeln.
































Kritiken från Näringslivet och småföretagarna är massiv, mot de helt verkningslösa åtgärder som Regeringen vidtagit ...

"Mikael Wiklund och är en ganska vanlig egenföretagare som driver redovisningsbyrå med 30 anställda där vi hjälper ca 1000 företag med deras skatter och bokföring" ...  läs mer HÄR >

Den som tror att vi om några veckor kommer att återvända till det "normala" är otroligt naiv ...
Tiden före och efter den tid vi nu upplever kommer att vara för evigt olika ...
Inte minst i samhällsekonomi och arbetsmarknad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...