lördag 23 juni 2018

Arga katten Bill(m) har trasslat in sig i dasspappret och får ännu en uppenbarelse ....

Arga katten Bill(m), Orust nästa kommunalråd (åtminstone enligt egen utsago), har trasslat in sig ordentligt i dasspappret men fortsätter ändå sitt sprattlande, även om nästan ALLA redan vet vad han går för. Enligt välunderrättade källor i de kommunala korridorerna så "smyger han som katten runt het gröt", när det blir tal om att möten med Moderata gruppens ledning.

För att nya läsare bättre skall förstå bakgrund och terminologi, läs första inlägget om hur "kattgänget" från Gösta Knutssons, "Pelle Svanslös", flyttat västerut till den stora gröna Ön i Västerhavet för att kapa en trevlig Kattglugg: Orustmoderaterna, ett kapat parti av en liten grupp med (ö)känd avsikt!
Och VEM vill lägga sin röst på kattpartiet nya (M)jölk laparna, efter detta?

Trotts att "Kattgänget" mobiliserat sig till max och att endast cirka 30% av den lokala moderata partiföreningens medlemmar röstade i det interna provvalet blev utfallet detta, vilket verkligen inte återspeglar sig i den lista som kuppades in på nomineringsstämman och man nu orättmätigt söker väljarnas förtroende för i kommande val 2018.











På kort tid har arga katten Bill(m) och hans kuppmakare lyckats sänka trovärdighet, engagemang och arbetsglädje till nya rekordnivåer, det råder närmast upplösningstillstånd och vad som sägs att tala illa om sina partikamrater är legio .... Efter en exempellöst dåligt skött nomineringsstämma, så kände nog även "arga katten Bill" sig nog lite orolig för vad som skulle hända när de riktiga moderaterna, de som har de moderata väljarnas förtroende reagerade på vad han sagt ...

Lätt att förstå att han ville försöka vara "kattkompis" med de riktiga Moderaterna, de han inte kan konkurrera med ....

Låt oss höra vad han egentligen sade vid lunchtid den 3 mars 2018 ... undra vad han säger om de andra partikamraterna och då speciellt nummer 18, hur det egentligen fungerat med nomineringar och regler ... när de inte lyssnar? 


Låter lite som (M)anuel i Fawlty Towers... "I know noooting, i am from Lidingö"

Valrörelsen hade inte ens tagit sin början, innan två av kandidaterna fick nog och hoppade av. Man brukar säga att i mörkret är alla katter grå, vilka katter som döljer sig bland hermelinerna på Kattpartiet nya (M)jölk laparna på Orust:s lista:

1. Baja(M)aja (alias, GammelMaja i klocktornet)
2. Bull (Siamesisk tvilling med klent förstånd och i brist på egna åsikter, försöker han använda Bills)
3. Bill (Siamesisk kattvilling, naiv & lättgenomskådad, med mycket större ambitioner än förstånd)
4. Välkänd Moderat som inte längre vill förknippas med ett dylika "kringstrykande bondkatter".
5.
6. Okänd katt
7. Okänd katt
8. Gullan, skvallerkatt, pratar mycket men alltid utan innehåll.
9. Okänd katt med Marinratt, som klokt och snabbt valt att lämna det sjunkande skeppet.
10.
11. Okänd katt
12.
13. Bills och Gullans son, boende i Polen. Får se om (S)kattverket godkänner kandidaturen.
14. Okänd katt
15. Okänd katt
16.
17. Okänd kattpensionär
18. Murre från Skogstibble, ladugårdskatt som luktar illa & fiser!

Sedan en längre tid har både kandidat 4 och 9 fått nog och lämnat detta illustra kattgäng och enligt välunderrättade källor är fler avhopp på gång ....
Intressant valrörelse, då det är fler Moderater (både aktiva moderater och väljare) som kan tänka sig att rösta på nästan vad som helst i kommunalvalet, för att inte stödja denna regim.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hut går hem ... Sunt förnuft segrar över Prestigeprojekt!

Så då firar vi i Medborgerlig Samling en STOR lokal seger, som vi självklart inte kommer att få varken äran eller uppmärksamheten av ... Ef...