söndag 15 oktober 2017

Utan spaning ingen aning!

Även om vi oftast tror att vi bor i ett litet paradis, befolkat av i grunden hyggligt folk som gör rätt för sig, utan ondska och brottslighet så är detta inte riktigt sant, visserligen är det ännu undantaget som bekräftar regeln, men bara så länge som vi själva tar ansvaret för att det blir så. Idag söndag den 15 oktober, när vi skulle hämta vår elbil "Nisse LöfvEl" vid laddstationen i Henån Centrum, så blev vi vittne till vad som faktiskt händer i Henån centrum en vanlig helg.
Klicka på bilden för att se den i full storlek


























Frågan är vågar man i fortsättningen lämna sin bil, båt eller annan egendom obevakad i våra hitintills så trygga centralorter eller?
Ägaren av denna moderna "folkvagn" säger nog NEJ, efter att ha fått sina däck sönderskurna och bilen vandaliserad i centrala Henån.
För inte så länge sedan blev en vanlig medborgare misshandlad/rånad på samma plats. Är det dags att vi som bryr oss om att våran ö skall förbli ett tryggt paradis engagera sig? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...