tisdag 24 juli 2018

Ärlighet varar längst...

Då var det dags igen, i dagens upplaga av Lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust, så kan man läsa om hur kvinnor flyr den lokala Moderata partiledningen som betecknas som "destruktiv och maktgalen".






















Att de avhoppade kvinnorna är arga och upprörda är det nog ingen tvekan om. Att den lokala partiföreningen upphört att fungera under den nya regimen, att vanliga väljare inte känner igen sig i partiet längre, verkar också stå klart.

Frågan är vad har då hänt i närtid, VILKA moderata företrädare har begått "klandervärda handlingar som kastar långa skuggor över alla andra engagerade" och som gör dem så upprörda att de på inga villkor vill förknippas med den härskande regimen i den lokala Moderata partiföreningen?
Klicka på artikeln om du vill läsa den i full storlek.























Lite lustigt att just herr Anders Arnell valt att kommentera artikeln, då han borde kunna svara på frågan ... Eller om frågan omformuleras så här:
"När betalade han senast för snabbladdning av elbilen på någon av snabbladdarna på Orust"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...