onsdag 27 september 2017

Miljöarbetet MÅSTE ske med sans och balans för att vara trovärdigt

På dagens Kommunstyrelsemöte behandlades en skrivning från länsstyrelsen i Västra Götaland rubricerad, "Utmaningar för Västra Götaland - regionalt åtgärdsprogram för miljömålen 2017-2020".

Den 56 sidor långa enkäten, refererar till de nationella miljömålen, som är sexton (16) stycken, samt till de inte mindre än femtio (50) tilläggsmål som länsstyrelsen hittat på.
Klicka på bilden för att läsa mer på Länsstyrelsens sida.
Som vanligt så låter det ju bra i skrift, men vad handlar det egentligen om?
Jo det handlar om att det drivs en oseriös kampanj utifrån lösa antaganden och utan stöd i forskningen. Vi känner igen mönstret sedan tidigare från kampanjen för det utvidgade strandskyddet som länsstyrelsen i Västra Götaland drev.

Klicka på bilden för att läsa remissvaret från Miljö- och Byggnadsnämnden till Länsstyrelsen


Orustmoderaterna i Kommunstyrelsen hade ett mycket genomarbetat svar/synpunkter på de frågor och påståenden som görs i Remissen, men inte helt oväntat ville inte den härskande majoriteten lyssna. Nedan kan du ta del av Orustmoderaternas synpunkter, lustigt nog verkade inte det Moderata oppositionsrådet vara på samma linje som övriga närvarande moderater.
Klicka på bilden för att läsa sidan 1 i full storlek

Klicka på bilden för att läsa sidan 2 i full storlek

Klicka på bilden för att läsa sidan 3 i full storlek

Klicka på bilden för att läsa sidan 4 i full storlek
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Artificiell Intelligens eller ointelligens, det är frågan?

Vi nås dagligen av olika röster som pratar om AI (Artificiell Intelligens), alltså att en maskin utifrån en större mängd data har fått en vi...